Оцінка підприємницьких ризиків у машинобудуванні графічним способом - Паранчук С.В.; Коць О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто питання оцінки підприємницьких ризиків у машинобудуванні. Охарактеризовано найпоширеніші способи та методи оцінки, що використовуються сьогодні. Запропоновано оцінювати підприємницький ризик на основі графіків залежності ризику та рентабельності, ризику та прибутку. Обґрунтовано можливість використання запропонованого способу у будь-якій галузі господарювання, зокрема у машинобудуванні. The article is devoted the questions of estimation of enterprise risks in an engineer. The most widespread estimations methods which are used today are considered. It is suggested to conduct the estimation of enterprise risk on the basis of the graphs of dependence of risk and profitability, risk and profit. Possibility of the use of the offered method in any industry of ménage, particular in an engineer, is grounded.