Фільтраційне сушіння подрібненої “енергетичної” верби - Мосюк, М. І.; Атаманюк, В. М.; Кіндзера, Д. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено гідродинаміку, кінетику, тепло масообміні під час фільтраційного сушіння подрібненої “енергетичної” верби. Узагальнення представлені у вигляді безрозмірних комплексів.
Keywords: фільтраційне сушіння; гідродинаміка; кінетика; тепломасообмін; дифузія