Два методи формування диференціальних рівнянь лінійних параметричних кіл у символьнову вигляді - Шаповалов, Ю. І.; Маньковський, С. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Для тестового прикладу розглянуто два методи формування символьних диференціальних рівнянь лінійних параматричних кіл. Проведено порівняння цих методів. Отримано миттєві значення вихідної напруги тестового кола символьним методом та за допомогою MicroCap. This paper considers functioning of two methods of forming differential equations in symbolic form by the test linear parametric circuit. The results of performing these methods are compared. The momentary output voltage values are obtained by the symbolic method and by the MicroCap.
Keywords: символьні диференціальні рівняння; тестове коло; differential equations in symbolic form; values