Багатошарові голограми та їх можливе застосування - Фітьо, В. М.; Бобицький, Я. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглянуто властивості багатошарових голограм. Показано, що двошарові голограми можна використати в електронних системах стабілізації частоти напівпровідникового лазера, а також як високочутливий давач кута обертання. The properties of multi-layered holograms have been discussed. Has been showed that double-layered holograms can be used in electronic schemes of semiconductor laser frequency stabilization and also as a high-sensitive giver of a rotation angle.