Початки українізації російської армії навесні 1917 р. - Зінкевич, Р. Д. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Показано розгортання Українського національно-визвольного руху у війську та початки українізації російської армії навесні 1917 р. Ukrainian national liberation movement expansion and the Ukrainian language and spirit introdukction in the Russian Army in spring 1917 are shown.