Модель комплексної автоматизації інженерної підготовки виробництва ДП “Завод “Полімер-електрон” - Юрчишин, І. І.; Органіста, Т. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розроблено модель комплексної автоматизації інженерної підготовки виробництва ДП “Завод “Полімер-Електрон” (м. Львів) на базі інтегрованого програмного комплексу АСКОН (Російська Федерація). Модель визначає основні принципи автоматизації інженерних бізнес-процесів підприємства, організації єдиного електронного архіву даних в інженерних підрозділах з врахуванням умов щодо подальшої інтеграції в Єдиний інформаційний простір підприємства. The model of complex automation of DP “Zavod “Polymer-Electron” (Lviv) engineering preproduction on the base of computer-integrated programmatic complex ASKON (Russian Federation) is developed. A model determines basic principles automatisation of enterprise engineering business-processes, organization of the unique electronic information archive in engineering’s subsections taking into account terms in relation to subsequent integration in enterprise Single informative space.