Актуальні питання доступу громадян до публічної інформації та проблеми застосування Закону України “Про доступ до публічної інформації” - Березовська, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Досліджено питання доступу громадян до публічної інформації. Розглянуто та проаналізовано проблеми, пов’язані із застосуванням Закону України “Про доступ до публічної інформації” адміністративними судами. Обгрунтовано пропозиції щодо вирішення проблем у цій сфері. Статья посвящена исследованию вопросов доступа граждан к публичной информации. Рассмотрены и проанализированы проблемы, связанные с применением Закона Украины “О доступе к публичной информации” административными судами. Обоснованы предложения по устранению проблем в этой сфере. The article is devoted to the issues of citizens’ access to public information. Considered and analyzed problems related to the application of the Law of Ukraine “On access to public information” by the administrative courts. The propositions concerning the elimination of problems in this area are grounded.
Актуальные вопросы доступа граждан к публичной информации и проблемы применения Закона Украины “о доступе к публичной информации”
Current issues of access of citizens to public information and problems of the Law of Ukraine “on access to public information”
Keywords: інформація; публічна інформація; запит; звернення; розпорядник інформації; информация; публичная информация; запрос; обращение; распорядитель информации; information; public information; request; appeal; manager of information