Формування математичної моделі системи підтримки прийняття колективних рішень під час управління проектами - Бойко, А. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті розглядається етап формування математичної моделі в системі підтримки прийняття колективних рішень, орієнтований на підготовку рішень у різноманітних галузях знань.