Могила Здіслава Бєлінського (29.09.1908-08.02.1945). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Здіслава Бєлінського — лікаря, учасника антифашистської організації "Народна гвардія" ім. І. Франка. Надгробок — стела з інскрипцією про померлого, барельєфами зірки і лаврової гілки. На світлині — ще два надгробки: низька стела з інскрипцією про покійного та висока — з барельєфним портретом покійного та інскрипцією про нього.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, лікарі, учасники антифашистської організації "Народна гвардія" ім. І. Франка, Здіслав Бєлінський, Zdzisław Bielińscy, могила, поховання.