Очищення дощових стічних вод для потреб промисловості (на прикладі трикотажного виробництва) - Мацієвська, Оксана; Ільницький, Борис; Гнилянська, Уляна; Шевчук, Ірина (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
In this article represintable experimental results of determine an optimum dose of coagulant Al2(SO4)3 for clearing storm sewage.
Keywords: промисловість; трикотажна фабрика; коагулянт; вода; розчини; домішки; optimum dose; coagulant; storm sewage