Яцишин, Б.Доманцевич, Н.2018-06-152018-06-152017-02-112017-02-11Яцишин Б. Напрямки покращення якості обслуговування та надання послуг в готельно-ресторанному господарстві / Б. Яцишин, Н. Доманцевич // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 147. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41973147ukНапрямки покращення якості обслуговування та надання послуг в готельно-ресторанному господарствіConference Abstract© Національний університет «Львівська політехніка», 2017© Б. Яцишин, Н. Доманцевич, 2017165.018.02658.012Iatsishin B. Napriamky pokrashchennia yakosti obsluhovuvannia ta nadannia posluh v hotelno-restorannomu hospodarstvi / B. Iatsishin, N. Domantsevich // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 147. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).