Використання парокомпресійного теплового насосу для утилізації тепла відпрацьованої пари турбін - Кравець, Тарас; Кузнецова, Марта; Вовк, Андрій (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто проблеми використання низько-потенційного тепла відпрацьованої пари для потреб теплозабезпечення з використанням парокомпресійного теплового насосу типу “пара-вода”.
The use of vapor compression heat pump for utilization of turbines’ exhaust steam heat
Keywords: тепловий насос; турбіна; пара; тепло; конденсація; електростанція