Розвиток малого приватного підприємства «Тріада С» шляхом активізації онлайн-продажу у соціальних мережах - Бовсунівська, Анна Сергіївна; Bovsunivska, Anna Serhiivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Бовсунівська А.С., Стахурська С.В. (керівник). Розвиток МПП «Тріада С» шляхом впровадження інтернет-продажів через соціальні мережі. Дипломна кваліфікаційна робота. – Національний університет «Львівська політехніка», Львів, 2025. Сучасний економічний ландшафт зазнає значних змін під впливом цифровізації бізнес-процесів, що радикально трансформує підходи до ведення підприємницької діяльності [1]. В умовах активного розвитку цифрових технологій інтернет-продажі, особливо через соціальні мережі, набувають все більшого значення як ефективний канал збуту продукції та послуг, а також інструмент комунікації з цільовою аудиторією [2]. Соціальні мережі відкривають широкі можливості для таргетованої реклами, швидкого зворотного зв’язку з клієнтами, формування їхньої лояльності та оперативного реагування на потреби ринку [3, 4]. Встановлено, що актуальні тенденції цифрового маркетингу, такі як персоналізація комерційних пропозицій, застосування аналітики великих даних, автоматизація процесів продажів і клієнтського сервісу, можуть значно підвищити ефективність бізнес-операцій підприємства [5]. В рамках дослідження детально розглянуто сучасні інструменти цифрового маркетингу, які здатні оптимізувати взаємодію з клієнтами та збільшити продажі через соціальні мережі [6, 7]. Зокрема, проаналізовано можливості впровадження CRM-систем, які забезпечують комплексне управління відносинами з клієнтами, а також оцінено роль якісного контенту і таргетованої реклами в формуванні позитивного іміджу бренду [8]. Визначено ключові напрямки оптимізації маркетингових кампаній, що базуються на аналізі поведінки цільової аудиторії та використанні сучасних технологій аналітики [9, 10]. Об’єкт дослідження: діяльність малого приватного підприємства «Тріада С». Предмет дослідження: організаційно-маркетингові механізми розвитку інтернет-продажів у соціальних мережах. Мета дослідження: визначити напрями вдосконалення інтернет-продажів МПП «Тріада С» із застосуванням цифрових технологій і розробити комплекс заходів для ефективного впровадження відповідних інструментів. Результати дослідження свідчать про наявність значного потенціалу для розвитку інтернет-продажів через соціальні мережі, зокрема за рахунок активнішого використання таргетованої реклами, інтеграції CRM-системи та оптимізації контент-стратегії. Запропоновано конкретні кроки щодо покращення комунікацій з клієнтами, розширення асортименту продукції в онлайні та підвищення рівня автоматизації процесів продажу.

Bovsunivska, A.S., Stakhurska, S.V. (Supervisor). Development of SPE "Triada S" by implementing online sales through social networks. Diploma Qualification Work. – Lviv Polytechnic National University, Lviv, 2025. The contemporary economic landscape is undergoing significant changes under the influence of business process digitalization, which radically transforms approaches to entrepreneurial activity [1]. In conditions of active development of digital technologies, online sales, especially through social networks, are gaining increasing importance as an effective channel for product and service sales, as well as a tool for communication with the target audience [2]. Social networks offer wide opportunities for targeted advertising, quick feedback from clients, building customer loyalty, and prompt response to market needs [3, 4]. The study establishes that current digital marketing trends, such as the personalization of commercial offers, the application of big data analytics, and the automation of sales and customer service processes, can significantly increase the efficiency of the enterprise's business operations [5]. Within the scope of the research, modern digital marketing tools capable of optimizing customer interaction and increasing sales through social networks are thoroughly examined [6, 7]. Specifically, the possibilities of implementing CRM systems, which ensure comprehensive customer relationship management, are analyzed, and the role of high-quality content and targeted advertising in forming a positive brand image is assessed [8]. Key directions for optimizing marketing campaigns, based on target audience behavior analysis and the use of modern analytical technologies, are identified [9, 10]. Object of research: The activity of the small private enterprise "Triada S". Subject of research: Organizational and marketing mechanisms for the development of online sales on social networks. Goal of the research: To determine directions for improving online sales of SME "Triada S" using digital technologies and to develop a set of measures for the effective implementation of relevant tools. The research results indicate a significant potential for the development of online sales through social networks, particularly through more active use of targeted advertising, CRM system integration, and optimization of content strategy. Specific steps are proposed to improve customer communications, expand the online product range, and increase the level of sales process automation.
Development of Triada S small private enterprise by activating online sales in social networks
Keywords: 6.076.00.00; інтернет-продажі; соціальні мережі; цифровий маркетинг; мале приватне підприємство; електронна комерція; цифрова трансформація; маркетингові стратегії; online sales; social networks; digital marketing; small private enterprise; e-commerce; digital transformation; marketing strategies