Логістичні системи вищого навчального закладу - Баб’як, М. М.; Одрехівський, М. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Запропоновано модель логістичної системи вищого навчального закладу, структуру логістичної інформаційної системи та математичний апарат оцінки та прогнозування станів матеріальних потоків, прийняття управлінських рішень. The model of the academy logistic system, a structure of logistic information system and mathematical apparatus for estimation and forecast of material flows and making management decisions have been proposed in this essay.