Аналіз впливу інноваційних технологій на навчальний процес у вищому навчальному закладі - Кричковська, А. М.; Паращин, Ж. П.; Лобур, І. П.; Заярнюк, Н. Л.; Губицька, І. І.; Болібрух, Л. Д.; Новіков, В. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано результати анкетування серед студентів базового напряму «Фармація» з метою виявлення рівня активності щодо використання ВНС у навчальному процесі. Доведено доцільність повторного анкетування та проведення аналогічного дослідження серед студентів базового напряму «Біотехнологія». The results of the survey among students of a base direction "Pharmacy" to identify the level of activity on the use of VNS in the learning process. The expediency of resurvey and conduct a similar survey among students base direction "Biotechnology".
Keywords: інноваційні технології; навчальний процес; анкетування; якість національної освіти; innovative technology; the learning process; questioning the quality of national education