Дослідження та моделювання адаптивних антенних систем для мереж мобільного зв’язку стандарту 4G - Яремко, О. М.; Думич, С. С.; Рожанківський, А. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано методи і критерії моделювання та дослідження МІМО-систем для мереж мобільного зв’язку стандарту 4G. This paper is devoted to the solving task of a method and criteria for design and research of MIMO-systems for mobile communications standard 4G.
Keywords: МІМО; CSI; завмирання; MAC; ASS; fading