Система формальних специфікацій моделювання подій для САПР РІС - Буров, Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано систему формальних специфікацій, яку може бути використано в САПР РІС для роз’язання задач аналізу продуктивності та перепускної здатності.

Application productîvity parameters such as delay, troughput e.tc are gaining in importance nowdays with multimedia communications steady growth. This paper propose formai spécifications designed ta support several productivity analysis tasks in a CASE tool.
Keywords: 681.518; 681.327.8