Підвищення якості професійної освіти засобами інформаційно-комунікаційних технологій - Литвин, Андрій; Литвин, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
The problem of development and introduction the intensive didactics systems with a computer and multifunction modern information’s technologies in the educational process is considered.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; професійна освіта; професійна та інформатична компетентність; педагогічний програмний засіб