Особливості фінансування інноваційної сфери в розвинутих країнах світу - Саталкіна, Л. О.; Лакіза, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано особливості фінансування інноваційних проектів у розвинених країнах. Також обґрунтовано необхідність впровадження інновацій і важливість їх для розвитку економіки. Одним із важливих аспектів є необхідність і важливість використання досвіду фінансування інновацій у розвинених країнах для економіки України. In this article were analyzed the peculiarities of innovation financing in developed countries. In this article is also explained the necessarity of innovation providing and its importance for economy development. One of the most important aspects of the article is the necessarity of using the experience of developed countries in innovation financing for Ukraine.
Peculiarities in financing of innovations sphere in developed countries
Keywords: інновації; податкові пільги; пільгове кредитування; дослідницько-інженерні розробки; венчурний капітал; венчурний фонд; innovations; tax benefits; credit benefits; research and engineering developments; venture capital; venture fund