Дериваційна структура економічних термінів у чеській і українській мовах - Пілецька, Н. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
У статті проаналізовано деякі способи і засоби творення сучасних чеських та українських економічних термінів, виявлено спільні та відмінні структурні типи дериватів у цих мовах.

The article analyses some ways and means of nominating the contemporary Czech and Ukrainian terms of Economics, revealing similar and different derivative types in both languages.
Keywords: 811.162.3’373.46