Обґрунтування сумісного використання регуляторів гальмівних сил та антиблокувальних систем на автобусах - Дем’янюк, В. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропонована методика та обґрунтована доцільність комплексного застосування автоматичних пристроїв у гальмових системах автобусів, яка базується на принципі забезпечення керованості процесом гальмування. Розглянуті питання вибору типу регуляторів гальмівних сил та місця їх встановлення. The оffered methods and is motivated practicability of the complex using automatic device in brake system bus, which is based on principle of the provision to controllability by process of the braking. The Considered questions of the choice of the type regulator brake power and place of their installation.