"Професійна компетентність" у ВТНЗ як домінуюча умова ефективності підготовки фахівців до управлінської діяльності - Лузік, Ельвіра Василівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Зосереджена увага на професійну компетентність фахівця-професіонала у ВТНЗ. Результатом якої виступає здатність сприймати ринкові перетворення, легко адаптуватися до змін у житті, розвивати власну компетентність, як домінуючу умову ефективності підготовки майбутніх фахівців до управлінської діяльності.