Рroblemy bibliotek akademickich w Polsce(czyli co spędza sen z powiek dyrektorów): streszczenie referatu - Ферет, Блажей (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У тезах доповіді представлено нагальні проблеми, які постають перед керівництвом бібліотеки вищого навчального закладу Польщі, зокрема, правові, управлінські, технологічні. The report «Problems of University Libraries in Poland (Or why Head of the Library can not Sleep at Night): Theses» of B. Feret presents urgent problems that are faced by head of higher educational institution library. In particular, law, managerial and technological problems are mentioned.
(Вибірка) проблем бібліотек вищих навчальних закладів Польщі
Keywords: менеджмент бібліотеки; бібліотечні технології; авторське право; library management; library technologies; copyright