Експериментальне визначення коефіцієнтів дифузії на основі екстрагування з короткого шару - Семенишин, С. М.; Троцький, В. І.; Петрушка, І. М.; Попович, O. P. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Описано метод визначення коефіцієнтів дифузії при екстрагування твердих речовин з пористих частинок в короткому шарі. Метод апробований експериментально на об’єктах різної структури. The method of detection of coefficients of diffusion on extraction of solid materials from porous particles in short layers is described. Method is tested experimentally on object with the different structure.
Keywords: 615.012.014