Оптимізація освітніх послуг за умов ринкової кон'юнктури - Дмитрук, Віталій Іванович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядаються актуальні питання оптимізації освітніх послуг ВНЗ з урахуванням сучасної кон'юнктури ринку і суспільних вимог.