Екологічні аспекти спалювання твердих побутових відходів (ТПВ) як методу їх знешкодження - Дулин, І. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Аналізуються основні негативні моменти спалювання ТПВ як методу їх знешкодження. Запропоновано альтернативний варіант поводження з побутовими відходами, що передбачає створення системи їх переробки та розкрито його переваги. The basic negative moments of burning M.S.W as method of their neutralization are analyzing. The alternative variant of the manipulation with M.S.W which provides creation of system of their processing is offered, and its advantages are revealed.