Динаміка взаємодії керівника з підлеглим та фактори, які впливають на неї - Кузьмін, О. Є.; Мала, Н. Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто динаміку взаємодії керівника з підлеглим та фази циклу їхньої взаємодії. Виявлено основні фактори, які впливають на поведінку керівника і тим самим спонукають його до діяльності. Виділено три типи поведінки, які лежать в основі будь-яких відношень між керівником та підлеглими та розроблено схему мотиваційного процесу через методи управління. This article is considering the dynamics of interaction between managers and their subordinates as well as cycle phases of their interaction. The main factors, which influence the behavior of a manager and thus induce him to act were found. Three types of behavior have been outlined, which are in the base of any relations between managers and subordinates. The scheme of motivating process through management methods has been developed as well.