Обліково-аналітичне забезпечення енергоменеджменту у житлово-комунальному господарстві України - Копець, Г. Р.; Копець, Т. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто застосування інформаційно-комп’ютерних систем для моделювання і прогнозування системи енергоменеджменту муніципальних об’єктів житлово-комунального господарства, що забезпечує підвищення ефективності використання енергоресурсів муніципальних об’єктів. This paper is concerned with issues of application of information computing system for municipal energy management. Improving this information computing system helps to increase of effectiveness of activity of municipal objects.