Корекційно-розвивальна програма як базис роботи вчителя-логопеда - Рібцун, Юлія Валентинівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розкрито структуру нової авторської корекційно-розвивальної програми для дітей із загальним недорозвитком мовлення.