Проблема «розриву» між IT-освітою і потребами ринку та cпівробітництво з львівським кластером «IT-BPO» - Алєксєєв, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
Проведено аналіз проблеми узгодження вимог ринку праці в IT-галузі та змісту професійної підготовки IT-спеціалістів в університетах Львова. На підставі досвіду співпраці із львівським кластером інформаційних технологій та бізнес-послуг (IT-BPO) сформульовано рекомендації щодо ключових напрямів та перспективних можливостей для вирішення проблеми. The analysis of the problem of reconciling of labor market in the ITindustry and content of training IT-professionals in universities of Lviv. Based on the experience of cooperation with Lviv cluster of information technology and business process outsourcing (IT-BPO) there were formulated recommendations on key trends and future possibilities for solving the problem.
Keywords: IT-освіта; IT-галузь; львівський кластер інформаційних технологій; IT-BPO; ринок праці; IT-education; IT-industry; Lviv cluster of information technology and business process outsourcing; IT-BPO; labor market