Комп’ютерне моделювання контактної взаємодії елементів опорно-поворотного пристрою автокранів - Гелетій, В. М.; Новіцький, Я. М.; Федик, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано контактну взаємодію елементів опорно-поворотного пристрою автокранів. Проведені дослідження дають необхідну інформацію для адекватного кінцево-елементного моделювання контактної взаємодії елементів опорно-поворотних пристроїв автокранів і дослідження впливу деяких геометричних параметрів на їхню несучу здатність. The analysis of contact of elements of turning support of truck cranes is conducted. The conducted researches give necessary information for the adequate finite-elements design of contact of elements of turning support of truck cranes. Influence of geometrical parameters is investigated on their bearing strength.