Якимишин, Л. Я.Рожко, Н. Я.Васильців, Н. М.2009-09-082009-09-082008Якимишин Л. Я. Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів / Л. Я. Якимишин, Н. Я. Рожко, Н. М. Васильців // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 696–703. – Бібліографія: 9 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/1154Досліджено проблематику формування ланцюга пропозиції на ринку харчових продуктів. Встановлено (визначено) чинники, що мотивують інтеграцію підприємств в ланцюгу пропозиції, та ідентифіковано складові синергічного ефекту увиробництві кондитерських виробів. Обґрунтовано алгоритм формування ланцюга пропозиції кондитерської фабрики та розроблено методику інтегральної оцінки перспективності такої стратегії.Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктівArticle