Автоматизація збирання та оброблення даних при дослідженні лісових масивів - Токар, О.; Густі, М.; Король, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Обґрунтовано актуальність задачі автоматизації збирання та оброблення даних при дослідженні лісових масивів. Запропоновано підхід до розв’язання поставленої задачі з використанням СУБД. Подано концептуальну та логічну моделі розробленої проблемно-орієнтованої інформаційної системи. Importance of the problem of automating of data acquisition and processing for studying forest stands is shown. An approach to solving of the problem using Data Base Management System is proposed. A conceptual and logic models of the developed problem oriented information system are presented.