Використання систем комп’ютерної математики в електронному навчальному курсі «Математична логіка і теорія алгоритмів» - Триус, Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
У роботі розглядаються проблеми використання систем комп’ютерної математики у навчанні математичної логіки, а також деякі вбудовані засоби цих систем для розв’язування різних класів задач алгебри висловлень. The paper addresses the problem of using systems of computer mathematics for teaching mathematical logic, and also some built-in tools those systems for solving different classes of problems of mathematical logic.
Keywords: математична логіка; система комп’ютерної математики; Mathematica; Wolfram|Alpha; Maple; Matlab; Mathcad; електронний навчальний курс; mathematical logic; system of computer mathematics; Mathematica; Wolfram|Alpha; Maple; Matlab; Mathcad; eLearning