Автоматизована навчальна система "Числові методи в інформаційних технологіях" - Каркульовський, В. І.; Керницький, А. Б.; Мотика, І. І.; Каркульовський, Б. В.; Кісь, Я. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто особливості застосування методу діакоптики та об’єктно-орієнтованого підходу під час створення навчальних систем. Розроблена структура та описана реалізація основних компонент навчальної системи для вивчення застосування базових числових методів в інформаційних технологіях. The application of diacoptic method and object-oriented approach at creation of the educational systems are examined. The structure of educational system for the study of application of base numerical methods in IT is developed and realization of basic component is described.