Аварійні режими в тиристорній безконтактній системі збудження синхронного турбогенератора - Куцик, А. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Методами математичного моделювання досліджено аварійні режими в тиристорній безщітковій системі збудження синхронного турбогенератора, пов’язані з несправностями в тиристорному перетворювачі та автоматичному регуляторі збудження. Наведено та проаналізовано результати математичного моделювання.

The emergency regimes in the thyristor converter and automatic voltages stabilizer of the synchronous turbo generator’s excitation system have been examined by mathematical modeling method. The obtained results are analyzed.
Keywords: 621.314.27