Бліщ, Р. О.2013-10-092013-10-092010Бліщ Р. О. Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 164–166. – Бібліографія: 4 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21150Досліджено показники дозрілої бражки, одержаної із внесенням фільтрату барди на стадіях приготування замісу та зброджування сусла. Рекомендовано внесення фільтрату барди під час приготування замісу в кількості 30-40 % від загальної кількості води. The indicators of alcohol brew with using filtrate brew have been studied. Аddition filtrate brew in 30-40 % from general quantity of water is recommended.uaВикористання фільтрату барди під час одержання спиртових бражокArticle