Арбалетне озброєння в середньовічних старожитностях Буковини - Пивоваров, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
На прикладі комплексу археологічних знахідок XIV ст. із середньовічної фортеці на річці Дністер розкрито один із шляхів поширення арбалетного озброєння в західноукраїнських землях. On example of archaeological complex of 14 centuries from medieval fortress in the Dnister river exposes one with ways spread arbbalets weapons in Western Ukrainian region.