Підходи до експертизи якості матеріалів для електронного навчання - Каук, Віктор; Пуголовок, Костянтин (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
У роботі проаналізовано підходи до експертизи якості матеріалів для електронного навчання. Визначено найважливіші критерії оцінки на різних етапах життя матеріалів, типи експертиз та їх взаємозв’язок. In the analysis of approaches to quality examination materials for elearning. Determined basic criteria for evaluating the life stages of material, types and their relationship expertise.
Keywords: експертиза; якість матеріалів; електронне навчання; expertise; quality of materials; e-learning