Місце збуту в системі маркетингових інструментів - Огерчук, Ю. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглядаються співвідношення понять маркетинг, збут та продаж. Зроблено акцент на розбіжностях в американському та європейському підходах щодо місця збуту в системі маркетингових інструментів. Наведено власне тлумачення поняття збуту. Запропоновано власний підхід до розгляду експансії збуту та маркетингу на підприємстві. Definitions of marketing, distribution and sale are considered. The divergences between American and European approaches as to the place of sale/distribution in the system of marketing tools are accentuated. Personal interpreting of the sale/distribution definition is provided. Personal approach towards consideration of sale/distribution and marketing expansion at the enterprise is suggested.