Інформаційне представлення функціонування музеїв Львова в мережі Інтернет - Мина, Жанна; Огоновська, Ірина; Терлецька, Христина (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
In this article we will discuss museums of Lviv and their informative representation in the Internet.
Keywords: електронні ресурси; інформація; Інтернет; користувач; музей; пам’ятки культури; сайт; установа; функціонування