Проблеми використання відносних показників для оцінки фінансового стану підприємств в умовах ринку - Князь, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглядаються проблеми, які пов’язані із забезпеченням об’єктивності оцінки фінансового стану підприємства. Наголошується на тому, що допустимі межі коливань значень відносних фінансових показників доцільно розраховувати для кожного підприємства окремо, враховуючи його стратегічну мету та поточні завдання. Considezet the problems, which are connected with ensuring the qualitative estimation of financial condition of enterprise. Main accent is made on that possible borders of fluctuations of importances of factors better to calculate for each enterprise separately, source from its strategis plans and current tasks.