Регламентація відповідальності за злочини, ознакою складу яких є насильство, в історії кримінального законодавства - Наконечна, Л. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджується регламентація відповідальності за злочини, ознакою складу яких є насильство, в історії кримінального законодавства, з’ясовуються тенденції застосування вказівки на насильство у пам’ятках кримінального законодавства, в історичному аспекті визначається обсяг поняття насильства. Исследуется регламентация ответственности за преступления, признаком состава которых насилие, в истории уголовного законодательства; выясняются тенденции применения указания на насилие в памятниках уголовного законодательства; в историческом аспекте определяется объем понятия насилия. This paper examines the regulation of responsibility for crimes sign composed of Violence in the history of criminal law; investigated trends in the use of guidelines on violence in the monuments of criminal law; in historical perspective defined the notion of violence.
Регламентация ответственности за преступления, признаком состава которых есть насилие, в истории уголовного законодательства
Regulation of responsibility for crimes sign composed of violence in the history of criminal law
Keywords: регламентація; насильство; побої; мучення; катування; історія; регламентация; насилие; побои; мучения; пытки; история; regulation; violence; beatings; torture; torture story