Вплив розміру зерна фериту на початкову область зростання тріщини - Вакуленко, І. О.; Перков, О. М.; Грищенко, М. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Для низьковуглецевої сталі показана можливість оцінки коефіцієнта інтенсивності напружень у гирлі тріщини для початкової стадії її зростання через характеристику опору великокутової границі течії, що поширюється. The way of the estimation of the stress coefficient in the crack tip for the field of crack initial grown over parameters of the large-angle boundary resistance to the extending flow for low carbon steel has been investigated.