Ефективність поширення маркетингової інформації в онлайн-спільнотах - Пелещишин, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Methods for estimation the efficiency of posting marketing information in online communities proposed in the paper.
Keywords: маркетингова інформація; онлайн-спільнота; ефективність