Аналіз законодавчого забезпечення розмежування земель державної та комунальної власності населених пунктів - Бухальська, Т.; Черняга, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано нормативно-правове забезпечення формування земель публічної власності в Україні та в деяких закордонних державах. Сформовано пропозиції щодо удосконалення цього процесу з урахуванням особливостей міського землекористування. Проанализировано нормативно-правовое обеспечения формирования земель публичной собственности в Украине и в некоторых зарубежных государствах. Сформированы предложения по совершенствованию этого процесса с учетом специфики городского землепользования. In the article the legislative basis analysis for public land ownership formation in Ukraine and some foreign countries is shown. The proposals to improve this process taking into account the specificity of urban land use are formed.
Анализ законодательного обеспечения разграничения земель государственной и коммунальной собственности населенных пунктов
Analysis legislative basis of separation procedure of land in state and municipal property of settlements
Keywords: управління земельними ресурсами; законодавче забезпечення; комунальна власність; землі населених пунктів