Соціокультурна компетентність як один з основних аспектів життєдіяльності особистості - Хоменко, Наталія Вікторівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядаються особливості соціокультурної компетентності як одного з основних аспектів життєдіяльності особистості.
Keywords: соціокультурна компетентність; життєдіяльність; особистість