Мiлiтарне виховання учнiв Рогатинської гiмназiї (1909–1914 рр.) - Прокiп, А. В.; Вознюк, О. M. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянутi питання розвитку вiйськово-патрiотичного виховання молодi в Рогатинськiй гiмназiї. The article deals with the development of military patriotical education of youth in Rogatyn gymnasium.