Про творення українських термінів на позначення властивостей програмних систем - Міщенко, Надія (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
У статті розглянуто особливості творення українською мовою низки термінів на позначення властивостей програмних систем, які уможливлюють здатність програмних систем піддаватися діянню, вираженому перехідними дієсловами. In the article some peculiarities of Ukrainian terms composition used to characterize the capabilities of software systems and components to be undergone the action put into transitive verb are discussed.