Формування будівельного ринку в Україні - Соха, Ю. І.; Процак, К. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2009)
Розглянуто особливості формування будівельного ринку на сучасному етапі господарювання. На основі виконаного аналізу сформовано рекомендації щодо вдосконалення регулювання конкретного виду діяльності. It is considered features of the market formation of population repair – building service at the present stage of managing. On the basis of the carried out analysis it is generated recommendations concerning improvement of regulation of the given activity kind.
Keywords: будівельний ринок; інформаційна система; якість будівельних послуг; the building market; information system; quality of building services